ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to SIG Air Handling
Belgium » Nederlands
Group Head Quarters
Group Head Quarters
Belgium
Belgium
Bulgaria
Bulgaria
France
France
Germany
Germany
Hungary
Hungary
Netherlands
Netherlands
Poland
Poland
Romania
Romania

SIG Air Handling opent nieuw afhaalfiliaal in Zaventem

20-12-2018
Op 14 januari 2019 opent SIG Air Handling een afhaalfiliaal in de Maalbeekweg 15 (Unit 13) te Zaventem op slechts 500 m van het hoofdkantoor in de Hoogstraat. Dankzij dit nieuwe filiaal, waar ook self-service mogelijk zal zijn, zullen onze klanten nog sneller geholpen worden.

De beslissing om de activiteiten van SIG Air Handling in de Hoogstraat op te splitsen in een gedeelte ‘afhalingen’ (dat zal verhuizen naar de Maalbeekweg) en een gedeelte ‘leveringen’ (dat in de Hoogstraat blijft) kwam er na een zeer drukke zomer. Naar aanleiding van het grote aantal bestellingen bleek de capaciteit van het hoofdmagazijn niet meer te voldoen om zowel de afhalingen als de leveringen te beheren.

In de 1.665 m² extra magazijnruimte in de Maalbeekweg zal een breed gamma aan HVAC-producten onmiddellijk beschikbaar zijn uit voorraad, vergelijkbaar met het gamma in onze andere afhaalfilialen.

Ook zal er - naar analogie met onze 9 andere regionale afhaalfilialen - een mogelijkheid zijn tot self-service, waarbij onze klanten hun producten zelf kunnen nemen in het magazijn.

Branch Manager van dit nieuwe filiaal is Juan Hidalgo, die reeds 15 jaar werkzaam is bij SIG Air Handling als verantwoordelijke voor Customer Service. Samen met een team van 6 ervaren SIG medewerkers zal hij instaan voor de dagelijkse werking van het nieuwe afhaalfiliaal.

Wie ons al langer kent, zal de weg naar het nieuwe afhaalfiliaal makkelijk vinden, aangezien het toenmalige Air Trade Centre in de periode 1994 - 2008 ook in de Maalbeekweg huisde.
HELPCopyrightVerkoopsvoorwaardenEthisch beleid

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...