ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to SIG Air Handling
Belgium » Nederlands
Group Head Quarters
Group Head Quarters
Belgium
Belgium
Bulgaria
Bulgaria
France
France
Germany
Germany
Hungary
Hungary
Netherlands
Netherlands
Poland
Poland
Romania
Romania

SIG Air Handling Belgium verlengt de garantieperiode van CAIROX-producten naar 3 jaar

Vanaf 1 januari 2018 verlengt SIG Air Handling Belgium de garantieperiode van alle producten met het CAIROX-label van 2 naar 3 jaar om de hoogstaande kwaliteit van het uitgebreide gamma aan CAIROX-producten te bekrachtigen.

Eind 2016, lanceerde SIG Air Handling een reeks HVAC producten onder de Europese merknaam CAIROX, waaronder luchtroosters die geproduceerd en getest werden volgens de aerodynamische normen (EN12238, EN 12239) en de geluidsnormen (ISO7730, ISO3741, ISO5135), ventilatoren en luchtbehandelingskasten met warmteterugwinning die getest werden volgens de EPB wetgeving en gecertificeerd volgens NBN EN 308. In 2017 werd hier nog de reeks kwaliteitsvolle luchtgordijnen van SOLANO aan toegevoegd.

Alle producten met het CAIROX-label worden geproduceerd volgens de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Om die hoogstaande kwaliteit te onderstrepen, verlengt SIG Air Handling Belgium de garantieperiode voor alle producten met het CAIROX-label van 2 naar 3 jaar.

CAIROX biedt een volledige reeks producten en oplossingen in diverse residentiële en niet-residentiële toepassingen. Het label is een samentrekking van de woorden “care”, “air” en “oxygen”, die onze missie beschrijven: een gezond binnenklimaat toegankelijk maken voor iedereen.

De verlengde garantieperiode is geldig op alle producten van het merk CAIROX mits het naleven van onze garantievoorwaarden.
HELPCopyrightVerkoopsvoorwaardenEthisch beleid

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...