ALGEMEEN
EShop-nummer
Wachtwoord
Welcome to SIG Air Handling
Belgium » Nederlands
Group Head Quarters
Group Head Quarters
Belgium
Belgium
Bulgaria
Bulgaria
France
France
Germany
Germany
Hungary
Hungary
Netherlands
Netherlands
Poland
Poland
Romania
Romania

SIG Air Handling

SIG Air Handling, voorheen Air Trade Centre Belgium, is een toonaangevend leverancier van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC).

Wij bieden totaaloplossingen voor HVAC-projecten aan professionele installateurs en studieburelen. Ons assortiment bevat een volledig gamma roosters, ventilatoren, airconditioning en warmtepompen.

Onze missie

We delen en gebruiken onze expertise in het verbeteren van het binnenklimaat en in energie-efficiëntie om voor iedereen een gezonde en veilige binnenomgeving te creëren. Dankzij onze sterke klantgerichtheid, expertise, toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn wij voor u dé oplossingsgerichte partner.

Onze visie

We willen mensen in België & G.H. Luxemburg helpen om een gezonde, veilige en energie-efficiënte leef- en werkomgeving te creëren.

Toegevoegde waarden

SIG Air Handling is een toonaangevend leverancier van producten en systemen voor luchtbehandeling. Via de volgende voorstellen bieden we totaaloplossingen aan voor professionele installateurs en engineeringbedrijven:

SERVICES

Met onze ontwerp- en engineeringservices, onze on-site leveringen en onze e-commerceservices staan we onze klanten dagelijks bij op professionele wijze. Van HVAC-calculaties tot assistentie bij realisaties, SIG Air Handling staat u bij in alle stappen van uw project. Tal van services zijn op aanvraag beschikbaar. Neem contact op met uw lokale SIG Air Handling filiaal of de vertegenwoordiger in uw regio voor meer informatie.

PROJECTEN

SIG Air Handling deelt zijn expertise en inzichten met consultants, architecten, aannemers en installateurs, van bij de ontwerpfase tot de installatie, de ingebruikname en het onderhoud van luchtvervuilingsoplossingen voor binnenshuis. Van het design tot complete air­conditioning­systemen: SIG Air Handling staat u bij in al uw projecten. We stellen onze interne knowhow en ondersteuning ook ter beschikking voor het testen van complete air­conditioning­systemen. Voor tal van Europese projecten
op verschillende markten werden al producten, systemen en oplossingen van SIG Air Handling ingezet.

DISTRIBUTIE

Met behulp van een ruim assortiment kwalitatieve air­conditioning­systemen, een uitgekiende lokale aanwezigheid en een uitstekende logistiek bieden we onze klanten een snelle toegankelijkheid, flexibiliteit en technische ondersteuning. Onze klanten kunnen bij ons rekenen op ‘single sourcing’, een ultramodern e-commerceplatform, een eenvoudige bestelprocedure, een snelle en betrouwbare levering en een deskundig, vriendelijk salesteam.

Geschiedenis

HELPCopyrightVerkoopsvoorwaardenEthisch beleid

Informatie aanvragen. Even geduld a.u.b...